Terug

Volg Vandaag Inside

De ezels van Bas Nijhuis voorspellen de uitslag van Nederland - Frankrijk

EK voetbal

21 juni 2024, 09:59

De ezels van Bas Nijhuis hebben vrijdagochtend in De 538 Ochtendshow op Radio 538 de uitslag van het EK-duel tussen het Nederlands elftal en Frankrijk voorspeld.

Bas vertelde eerder in De 538 Ochtendshow al hoe de voorspellingen in z'n werk gaan (zie video hierboven): "Ik zet twee emmers neer. Op één staat het Nederlands elftal en op de andere de tegentander. Dan laten we de ezels los en gaan we kijken naar welke emmer ze toe lopen. We hebben weleens gehad dat ze met z'n drieën naar dezelfde bak liepen, en dan werd het ook nog 3-0 voor Nederland."

Vrijdagochtend liet Bas zijn ezels het duel tussen Oranje en Frankrijk voorspellen: "Snoopy gaat eigenlijk direct vooruit. Die gaat á la Gakpo vol zelfvertrouwen op de bak van Nederland af. Maar daar komt Sientje aan, die gaat een beetje als Griezmann sluiperig naar de bak van Frankrijk. Ja, nu wordt het spannend. Saartje staat er een beetje als een beteuterde Ronald Koeman bij te kijken. Ik denk dat dit een 1-1 gelijkspel gaat worden."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.