Terug

Volg Vandaag Inside

Valentijn begrijpt niets van euforie bij Ajax: 'Je speelt tegen de onderste vijf van de Eredivisie'

Ajax

1 okt 2024, 09:36

Valentijn Driessen begrijpt weinig van de euforie die bij Ajax is ontstaan na de overwinning op RKC Waalwijk (0-2). Volgens de sportjournalist zijn de competitiezeges van de Amsterdammers niet bijzonder gezien het gunstige speelschema tot nu toe, zo liet hij weten in Vandaag Inside.

"Ajax heeft nu vijf wedstrijden gespeeld, waarvan vier tegen teams uit de onderste vijf van de Eredivisie. En dan gaat de vlag al uit. Waar gaat dit over? Je speelt tegen de onderste clubs, dan mag je wel verwachten dat je punten pakt," aldus de chef voetbal van De Telegraaf.

Johan Derksen vraagt zich aan de Vandaag Inside-tafel hardop af of een alternatief voor Ajax-trainer Francesco Farioli niet een betere optie was: “Als je nu kijkt hoe Ron Jans het doet bij FC Utrecht, was hij toch de ideale man geweest om deze jaren bij Ajax te overbruggen? Arne Slot bracht iets extra’s bij Feyenoord. Dat is te zien, want er is onder Brian Priske helemaal niets meer over van wat Slot heeft opgebouwd. Dan denk ik dat Peter Bosz ook wel iets extra’s brengt. Hij heeft het bij Ajax ook goed gedaan. Maar het geldt ook voor Ron Jans; bij ieder lullig clubje haalt hij wel resultaten."

Valentijn is het eens met Johan: "Toen Jans naar Utrecht ging, stonden ze laatste, en nu staan ze gewoon tweede."

Johan Derksen sprak eerder bij Vandaag Inside al zijn verbazing uit over de hosannastemming bij Ajax. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.