Terug

Volg Vandaag Inside

'Ihattaren is een bizar goede voetballer, hij zal RKC absoluut sterker maken'

Binnenlands voetbal

30 sep 2024, 13:37

Mohamed Ihattaren maakte zondag in de tachtigste minuut zijn debuut voor RKC Waalwijk, in het duel met zijn oud-werkgever Ajax. RKC-trainer Henk Fraser legde na afloop uit dat de 22-jarige middenvelder, die zondag na ruim twee jaar zijn rentree als profvoetballer maakte, nog niet fit genoeg is om te starten.

“Het is voor een beperkt aantal minuten, we moeten hem zorgvuldig brengen”, zei Fraser tegen de NOS. “Het is niet meer dan logisch dat we dat stapsgewijs gaan doen, maar dit vonden we met zijn allen wel een moment om hem dit te gunnen.”

“Of hij helemaal fit is? Nee, want dan had hij wel gestart”, vervolgt Fraser. “Het is heel logisch dat hij iets meer tijd nodig heeft, maar hij werkt er keihard aan, dus we verwachten dat dat snel goed zal komen.”

Start een fitte Ihattaren altijd onder Fraser? “Je kan nooit mensen iets beloven, maar hij heeft exceptionele kwaliteiten. Het is een bizar goede voetballer en dat betekent dat hij ons absoluut sterker zal maken. Dus ik verwacht niet dat dat heel veel problemen zal opleveren.”

Johan Derksen zei onlangs geen vertrouwen te hebben in de terugkeer van Mohamed Ihattaren. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Foto: Marcel Van Dorst/DeFodi via ZUMA Press

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.