Terug

Volg Vandaag Inside

'Transferpoging NEC mislukt: Ajax haalt Youri Baas terug naar Amsterdam'

Ajax

3 juni 2024, 11:28

Ajax haalt linksback Youri Baas terug naar Amsterdam, meldt De Telegraaf. De 21-jarige verdediger speelde afgelopen seizoen op huurbasis bij NEC en de Nijmegenaren deden een bod om Baas definitief over te nemen, maar die is mislukt.

Ook een aantal andere clubs toonden interesse, maar zij kregen net als NEC nul op het rekest: Ajax is tevreden over de ontwikkeling van Baas en haalt hem daarom terug naar Amsterdam.

Baas zal volgens De Telegraaf de concurrentiestrijd aan moeten gaan met een nieuw aan te trekken linksback. Die wordt pas gehaald als Borna Sosa of Owen Wijndal is verkocht. Beide spelers komen niet voor in de plannen van Ajax voor komend seizoen.

Hugo Borst liet zich afgelopen seizoen bij Veronica Offside kritisch uit over Borna Sosa: "Hij heeft er geen zin in, zit gewoon z'n geld te pakken!" Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.