Terug

Volg Vandaag Inside

Van Hanegem kritisch op emotionele Weghorst: ‘Dat is toch niet te geloven?!'

Ajax

30 aug 2024, 18:16

Willem van Hanegem laat zich in de Willem&Wessel-podcast van het Algemeen Dagblad kritisch uit over Wout Weghorst, die na het afronden van zijn transfer naar Ajax met zijn familie het veld van de Johan Cruijff ArenA betrad en daar kwam de nodige emotie los.

Volgens Van Hanegem is Weghorst opvallend vaak emotioneel wanneer er een camera op hem gericht is. Hij is er dan ook van overtuigd dat de tranen van de Ajax-spits niet echt zijn. "Dat is toch niet te geloven?! Altijd maar aan het kijken: Waar is de camera? Dan krijgt hij ook nog een kusje van zijn vrouw..."

"Weghorst doet altijd zijn stinkende best, dat is goed, vervolgt De Kromme. "Maar hij moet geen gekke dingen doen en niet zo zaniken. Geen teamgenoot zegt ook: doe eens even normaal. Als ik met zo’n spits speelde, kreeg hij niet veel ballen."

Van Hanegem sluit niet uit dat Weghorst gezien het huidige niveau van de Eredivisie wel tussen de 15 en 20 goals kan maken voor Ajax dit seizoen.

René van der Gijp vertelde donderdagavond in Vandaag Inside dat hij wel geraakt is door de emotionele beelden van Wout Weghorst: "Ik vind het wel een beetje ontroerend." Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.