Terug

Volg Vandaag Inside

'Francesco Farioli zet vier spelers terug naar Jong Ajax'

Ajax

29 juli 2024, 18:38

Francesco Farioli heeft een viertal Ajax-spelers maandag slecht nieuws gebracht in een persoonlijk gesprek. Silvano Vos, Owen Wijndal, Borna Sosa en Benjamin Tahirovic kregen te horen dat er geen plek meer is voor de spelers bij de trainingen van het eerste elftal, zo meldt De Telegraaf.

Daarnaast reizen de eerdergenoemde spelers niet mee met Ajax naar Servië voor de Europa League-(voorronde)wedstrijd tegen Vojvodina. Ook mogen zij uitkijken naar een andere club.

De reden voor de grote schoonmaak bij de Amsterdammers is de overbezetting op de training. Tijdens de partijspelen elf-tegen-elf staan er zelfs spelers reserve. Daarnaast heeft de harde boodschap van Farioli het doel om de overbodige spelers tot een transfer te bewegen zodat technisch directeur Alex Kroes een deel van de inkomsten kan gebruiken voor mogelijke versterkingen.

Jack van Gelder denkt te weten waarom Ajax voor Pasveer als eerste doelman kiest. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.