Terug

Volg Vandaag Inside

Van der Sar spreekt zich uit over Ajax-crisis: 'Het is ongelofelijk!'

Ajax

29 juli 2024, 09:17

Edwin van der Sar spreekt zich aan tafel bij Humberto à Paris uit over de crisis bij Ajax. Het voormalig directielid verwacht dat de club echter snel weer betere tijden zal kennen.

Van der Sar beleefde veel successen met Ajax. Zo werd hij als speler meermaals kampioen, won hij de Champions League en kende hij in de elf jaar dat hij directielid was een succesvolle periode. De voormalig doelman en international krijgt nu dan ook de vraag welk gevoel hij op dit moment bij de Amsterdammers heeft.

"Ik ben het eerste half jaar vooral druk met mezelf geweest", begint Van der Sar doelend op zijn gezondheid. Hij werd vorig jaar tijdens een vakantie in Kroatië getroffen door een hersenbloeding. "Maar ik heb wel contact gehad met mensen binnen de club, de directie en met supporters. Het is ongelooflijk, het is een bal geweest die niet is gestopt eigenlijk. Met mensen die weg zijn gegaan en weg moesten en dat is doodzonde. Ik weet zeker dat we met de mensen die er nu zitten aan het opbouwen zijn."

"Er is een nieuwe trainer en vanuit daar zal je een stapje moeten maken met de club, met het stadion, met de fans en met de sponsors”, gaat Van der Sar verder. "Er staat gewoon heel veel goed en nu moet het op het veld gewoon weer gaan klikken."

Johan Derksen vertelde vorig jaar in Vandaag Inside een mooie anekdote over een interview dat hij had met Edwin van der Sar. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.