Terug

Volg Vandaag Inside

Pasveer was verrast door basisplaats bij Ajax tegen FK Vojvodina

Ajax

26 juli 2024, 10:02

De basisplaats tijdens Ajax - FK Vojvodina kwam voor Remko Pasveer als een verrassing. Dat zei de 40-jarige doelman van Ajax na afloop van het Europese duel.

"Natuurlijk was ik verrast, aan de ene kant", zei Pasveer na de met 1-0 gewonnen wedstrijd tegen Ziggo Sport. Maar aan de andere kant weet ik ook wat ik ervoor doe en laat. Dan valt de keuze op mij, en daar ben je blij mee. Dat is wel waar je het voor doet. Als ik bij de club ben, wil ik ook spelen.”

Pasveer sprak niet met trainer Francesco Farioli, over zijn basisplaats tegen Vojvodina. “Hij heeft niets gezegd. Het is aan de trainer, maar we hebben niet met elkaar gesproken. Op een gegeven moment was het gewoon duidelijk.”

Pasveer de oudst spelende Ajax-speler ooit

Pasveer vond het leuk dat hij de oudste speler van Ajax is (40 jaar en 260 dagen), maar hechtte meer belang aan de overwinning op Vojvodina in het eerste duel in de tweede voorronde van de Europa League. "We hebben gewonnen en de nul gehouden. Dat is het belangrijkste."

Jack van Gelder denkt te weten waarom Ajax voor Pasveer als eerste doelman kiest. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.