Terug

Volg Vandaag Inside

'Alex Kroes checkte keuze van Farioli voor Pasveer bij andere Ajax-stafleden'

Ajax

29 juli 2024, 20:46

Bij Voetbalpraat op ESPN hebben RTV Oost-verslaggever Tijmen van Wissing en Freek Jansen, hoofdredacteur van Voetbal International, gereageerd op de keuze van Francesco Farioli voor Remko Pasveer.

"Ik dacht in eerste instantie dat bij de keuze voor Pasveer ook politiek werd bedreven, dat ze keepers richting de uitgang wilden hebben. Maar ik begreep dat dit echt een bewuste keuze is voor Pasveer," begint Van Wissing. "Ja, het is echt een keuze van Farioli," reageert Jansen. "Een bewust keuze van de trainer, waar ze volgens mij intern ook wel verrast over waren."

Van Wissing haakt in: "Ik begreep dat Kroes bij de andere stafleden nog heeft gecheckt: zijn jullie het allemaal wel eens met de trainer?" Ook Jansen heeft die informatie gehoord: "Ze hebben gecheckt wat de beweegredenen hierachter zijn. Los van dat Farioli natuurlijk beslist."

De rest van de staf was het overigens eens met Farioli, weet Van Wissing; "Wat ik wel begrijp, want het is wel een doelman die coacht. Ramaj is in potentie wel een betere keeper, maar het was vorig jaar zo onrustig achterin, dat ik wel begrijp dat Pasveer daar nu de voorkeur krijgt. In ieder geval voor de eerste fase."

Bij De Oranjezomer reageerde ook Jack van Gelder onlangs op de keuze van Francesco Farioli voor Remko Pasveer. Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.