Terug

Volg Vandaag Inside

Pasveer de oudst spelende Ajax-speler ooit

Ajax

25 juli 2024, 19:57

Ajax-doelman Remko Pasveer (40) heeft in de eerste officiële wedstrijd van het seizoen, met het Servische FK Vojvodina, een basisplaats. Met 40 jaar en 260 dagen is Pasveer de oudste speler ooit die in actie komt voor de Amsterdamse club.

De doelman neemt het record over van Maarten Stekelenburg (39 jaar en 231 dagen).

De basisplaats voor Pasveer betekent dat de nieuwe trainer Francesco Farioli Diant Ramaj, die aan het eind van het vorige seizoen keepte, op de bank zet in het duel uit de voorronde uit de Europa League.

Opstelling Ajax

Met Youri Baas, Kian Fitz-Jim en Christian Rasmussen kiest Farioli tegen FK Vojvodina voor enkele verrassende namen. Middenvelders Steven Berghuis, Branco van den Boomen en Kristian Hlynsson, die vorig seizoen op meer speeltijd konden rekenen, zitten op de bank.

Jack van Gelder reageert bij De Oranjezomer op het nieuws dat Ajax het seizoen begint met Remko Pasveer als eerste doelman.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.