Terug

Volg Vandaag Inside

Trump reageert op terugtrekken Biden: 'De slechtste president in de geschiedenis van ons land!'

Amerika

21 juli 2024, 20:31

Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump noemt Joe Biden aan de telefoon bij CNN "de slechtste president in de geschiedenis van ons land", meldt de Amerikaanse zender.

Trump reageerde volgens CNN binnen enkele minuten op de brief die Biden zondagavond op X plaatste en waarmee hij aankondigde uit de race te stappen om het presidentschap.

Raymond Mens reageerde vorige week in Vandaag Inside Oranje op de aanslag op Donald Trump: "Dit gaat de verkiezingen bepalen." Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.