Terug

Volg Vandaag Inside

Handbalster Estavana Polman speelt door met gebroken vinger: 'Het is natuurlijk niet heel lekker'

Olympische Spelen

3 aug 2024, 17:23

Estavana Polman kwam zaterdag met een getapete vinger het veld op voor de laatste groepswedstrijd op de Olympische Spelen tegen Hongarije. Een gebroken pink weerhoudt de handbalster echter niet van spelen.

De 31-jarige vedette kwam in het derde groepsduel met Brazilië in botsing met een tegenstander, waarna ze met veel pijn op de grond bleef liggen en niet meer in actie kwam. Na afloop bleek op de MRI-scan dat er een breuk in haar rechterpink, haar gooihand zit. "Hij is gebroken, maar ik heb gespeeld", reageerde Estavana na de zege (30-26) op Hongarije tegenover De Telegraaf. "We hebben dus niks om ons zorgen om te maken."

Estavan blijft hoe dan ook gewoon doorspelen. "Het is natuurlijk niet heel lekker, maar uiteindelijk is het maar een pink. Het is wat het is. Als het hierbij blijft, hoor je mij niet klagen", aldus Estavana, die met haar team in de kwartfinales staat van de Olympische Spelen.

Handbalster Estavana Polman was onlangs te gast bij De Oranjezomer en kon een actie van het aanwezige publiek niet geloven. "Ga je hiervoor klappen?!" Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.