Terug

Volg Vandaag Inside

Robert Doornbos verwacht vertrek van Max Verstappen in 2025 bij Red Bull

Formule 1

1 aug 2024, 21:41

Robert Doornbos vertelt in een video-item voor RTL Boulevard dat hij verwacht dat Max Verstappen in 2025 bij Red Bull vertrekt en bij Mercedes zijn carrière vervolgt.

Vandaag werd bekend dat sportief directeur Jonathan Wheatley aan het einde van het seizoen vertrekt bij Red Bull. Volgens Doornbos kan dit gevolgen hebben voor de toekomst van Verstappen. "Dan zien we toch scheuren bij Red Bull Racing. We zagen eerst dat Adrian Newey, de hoofddesigner opstapte. We hebben natuurlijk het hele debacle gehad met Christian Horner en nu dan het vertrek van Jonathan Wheatley... Max Verstappen heeft altijd gezegd: 'wanneer het topmanagement scheurtjes vertoond of vertrekt dan ga ik ook ergens anders kijken'".

"Ik heb maanden geleden al voorspeld dat Max in 2026 hoogstwaarschijnlijk bij Red Bull weggaat en bij Mercedes gaat racen", vervolgt Doornbos over de Nederlandse coureur die nog tot 2028 onder contract staat bij het Formule 1-team. "Maar zoals het er nu naar uitziet, zou het zomaar eens kunnen gebeuren dat het met Mercedes die races wint en competitief is het een jaartje eerder gebeurd."

Robert Doornbos sprak zich onlangs in De Oranjezomer uit over de boze Max Verstappen tijdens de Grand Prix van Hongarije: "Ik geef hem geen ongelijk!" Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Foto Max Verstappen: xBEAUTIFULxSPORTS/Erlhofx

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.