Terug

Volg Vandaag Inside

'Sergio Pérez blijft teamgenoot Max Verstappen bij Red Bull Racing'

Formule 1

29 juli 2024, 21:09

Sergio Pérez blijft teamgenoot van Max Verstappen. Dat heeft teambaas Christian Horner maandagavond bekendgemaakt in de Red Bull-fabriek, zo meldt De Telegraaf.

"Checo blijft een Red Bull Racing-coureur, ondanks alle speculaties van de laatste tijd. We kijken ernaar uit om hem te zien presteren op circuits waar hij het voorheen ook goed heeft gedaan, na de zomerstop", zei Horner volgens De Telegraaf.

Pérez stond zwaar onder druk, omdat hij de laatste acht races slechts 28 punten behaalde. In diezelfde periode haalde teamgenoot Verstappen 141 punten binnen voor het team van Red Bull Racing.

Robert Doornbos reageert bij De Oranjezomer op de frustratie bij Max Verstappen tijdens en na de GP van Hongarije. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.