Terug

Volg Vandaag Inside

13-jarige zoon van Tom Coronel opgenomen in talentenprogramma Red Bull

Formule 1

11 sep 2024, 14:35

Rocco Coronel, de 13-jarige zoon van Tom Coronel, is opgenomen in het talentenprogramma van Red Bull. Dat vertelt hij zelf op de social media van Viaplay.

Rocco heeft tijdens de Red Bull Driver Search in het Spaanse Jerez zo’n goede indruk gemaakt, dat hij is toegevoegd aan het talentenprogramma van Red Bull: "Samen met mijn vader heb ik een plan gemaakt voor de komende jaren. Mijn droom is om Formule 1 te gaan rijden en met deze kans is die droom een stuk realistischer geworden."

In gesprek met De Telegraaf vertelt zijn vader Tom Coronel: "Volgend jaar blijft hij sowieso nog karten, maar ik hoop dat hij dan ook wat meer op circuits kan rijden. Dat heeft dan weer met licenties te maken en daar zijn we druk mee bezig. Komend weekend rijdt Rocco in Engeland voor het eerst met een Red Bull-helm. Het is een prachtige waardering. De jaren erna zou het mooi zijn als hij kan doorstoten naar de Formule 4, Formule 3 en Formule 2.”

Rutger Castricum moest onlangs bij De Oranjezondag lachen om een gesprek tussen Hélène Hendriks en Giedo van der Garde en Tom Coronel. Bekijk het in de video bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.