Terug

Volg Vandaag Inside

Wesley Sneijder lovend over fanwalk: 'Als de spelers dit zien, gaan ze 200 procent geven'

EK voetbal

10 juli 2024, 19:31

Wesley Sneijder denkt dat het bij Oranje woensdagavond "vanuit het collectief moet komen", als het Engeland wil verslaan. Het hangt volgens Wesley niet alleen af van spelers zoals Cody Gakpo en Wout Weghorst, die eerder in het toernooi beslissend waren, maar van de gehele teamprestatie.

Met de steun voor Oranje zit het wel goed in Dortmund, zei Wesley op het dak van een van de dubbeldekkers die meereed in de Oranjemars richting het stadion van Borussia Dortmund. "Als de spelers dit hier zien, dan moet dat al reden genoeg zijn om op het veld 200 procent te geven", aldus de oud-speler van onder meer Ajax, Real Madrid en Internazionale.

Wesley verwacht geen verrassingen in de basisopstelling van bondscoach Ronald Koeman. Oranje trapt om 21.00 uur af in de halve finale.

René van der Gijp sprak onlangs in Vandaag Inside Oranje vol lof over het Oranje-publiek: "Die mensen vinden dat geweldig!" Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.