Terug

Volg Vandaag Inside

Valentijn geciteerd als 'Valentijn Derksen' in Bild: 'Dan heb je wel the best of both worlds!'

EK voetbal

17 juni 2024, 21:03

Valentijn Driessen werd maandag als Valentijn Derksen geciteerd in een artikel van het Duitse Bild over de hoofdband van Oranje-international Memphis Depay.

In het artikel van de Duitse krant staat dat Valentijn Derksen de hoofdband van Memphis niet kan waarderen. "Weet je, ik vind deze zweetband belachelijk.”

Valentijn vertelt nu dat hij niet van deze quote op de hoogte is. "Ik heb niemand van Bild gesproken. Ik moet wel eerlijk zeggen, dan heb je wel the best of both worlds", aldus de journalist in een video-item van De Telegraaf over de combinatie van hem en Johan Derksen.

Johan Derksen sprak zich zondagavond in Vandaag Inside Oranje uit over Oranje-keeper Bart Verburggen. "Hij wordt nu opgehemeld, maar die man is totaal onvoldoende voor het Nederlands elftal." Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.