Terug

Volg Vandaag Inside

Pijnlijk! Amateur loopt Matthijs de Ligt eruit in oefenduel met Oranje-reserves

EK voetbal

26 juni 2024, 20:03

Een bijzondere dag voor de Duitse amateur Marko Ilic. Tijdens het oefenduel met de wisselspelers van Oranje loopt hij Matthijs de Ligt eruit en maakt hij een goal.

Het Duitse TSV Havelse komt normaal gesproken uit in de vierde klasse van het Duitse amateurvoetbal, maar mocht het vandaag tegen de reservespelers van het Nederlands elftal proberen. De stand werd 6-1 met goals van Micky van de Ven (twee keer), Wout Weghorst (twee keer), Brian Brobbey en Jeremie Frimpong, maar namens de Duitsers deed Ilic iets terug.

"Het is een ongelofelijk gevoel om tegen deze wereldsterren te scoren. Het was geen bijzonder doelpunt, maar voor mij was dit het mooiste doelpunt dat ik ooit heb gemaakt", begint hij in gesprek met De Telegraaf.

Vervolgens krijgt Ilic de vraag wie de fout maakte waardoor hij kon scoren, de verdediger of de keeper. "De verdediger had de bal niet goed gekregen, toen kwam hij bij mij en ging ik één tegen één met De Ligt. Toen ging ik er vervolgens rechts langs en schoot ik."

Dick Advocaat adviseerde Ajax onlangs om Matthijs de Ligt terug te halen. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Foto: xBEAUTIFULxSPORTS/Gawlikx

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.