Terug

Volg Vandaag Inside

Valentijn Driessen: 'Dit is niet de Matthijs de Ligt hoe we hem kennen!'

EK voetbal

10 juni 2024, 17:21

Valentijn Driessen vertelt in de Kick-off podcast van De Telegraaf dat Matthijs de Ligt zich bij het Nederlands elftal niet laat zien, zoals hij hem kent.

"Dit is niet de Matthijs de Ligt zoals wij hem eigenlijk kennen”, begint Valentijn. “Zoals hij ook tegen Canada speelde, op een gegeven moment kwam er een bal die hij gewoon heel normaal kan uitverdedigen, die schiet hij pardoes over de zijlijn. Dat je denkt: wat gebeurt hier? Dat zie je bij de amateurs, maar dat zie je niet bij het Nederlands elftal."

"Eigenlijk is het fout gegaan toen hij naar Juventus is gegaan, maar misschien was hij ook heel zenuwachtig omdat hij een dag later natuurlijk moest trouwen”, vervolgt de analist. "Je voelt niet de zekerheid die je bij Stefan de Vrij wel voelt."

Valentijn Driessen reageerde afgelopen vrijdag bij De Oranjezomer ook op een mogelijke overstap van Wout Weghorst naar Ajax. "Circus Weghorst in Amsterdam, dat zou natuurlijk geweldig zijn!" Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.