Terug

Volg Vandaag Inside

Maatsen rondt transfer af en verruilt Chelsea voor Aston Villa

Buitenlands voetbal

28 juni 2024, 22:00

Ian Maatsen gaat in de Premier League aan de slag bij Aston Villa. Dat maakte de club uit Birmingham vrijdag bekend. Hoeveel de Engelsen betalen, is niet bekendgemaakt. Ook is niet duidelijk voor hoelang de linksback tekent.

De 22-jarige Maatsen komt van Chelsea, maar speelde het laatste seizoen voor de Duitse club Borussia Dortmund. Hij is nu met Oranje op het EK in Duitsland. Hij wacht nog op zijn interlanddebuut.

Onder trainer Unai Emery is Aston Villa bezig aan een opmars. De club werd afgelopen seizoen vierde in de Premier League en speelt daarom komend seizoen in de Champions League.

Lag Ian Maatsen met cocktail op de boot toen hij een belletje kreeg van het Nederlands elftal voor het EK in Duitsland? "Nee, nee, watertje". Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Foto: xdtsxNachrichtenagenturx dts_42099

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.