Terug

Volg Vandaag Inside

'Lukt het Oranje niet om de halve finale te halen, dan hebben Ronald Koeman & co gefaald'

EK voetbal

3 juli 2024, 20:08

Wim Kieft vindt dat het Nederlands Elftal heeft gefaald als het niet lukt om de halve finale van het EK te bereiken. Dat schrijft hij in zijn column in De Telegraaf.

"Wanneer het Nederlands elftal bij de loting van een kwalificatie voor het EK of WK stuit op Polen, Oostenrijk, Roemenië en Turkije, dan spreken we van een lekkere poule," aldus Wim. "Eigenlijk is Oranje dan al gekwalificeerd."

"Overspannen doen over het behalen van de kwartfinales van het EK voetbal is daarom niet op zijn plaats," vindt de analist. "Lukt het Nederland niet om de halve finale te halen ten koste van Turkije zaterdagavond in Berlijn, dan hebben bondscoach Ronald Koeman & co gefaald."

"Aan de andere kant was het tegen Roemenië een leuke, attractieve wedstrijd, die Nederland verdiend won. Want hoewel Oranje deze tegenstanders stuk voor stuk moet verslaan, kan je tegen niet zulke goede tegenstanders slecht spelen," besluit Wim.

Noa Vahle blikte in De 538 Ochtendshow terug op het duel tussen Oranje en Roemenië. Bekijk het in de video bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.