Terug

Volg Vandaag Inside

Jan Boskamp mist één speler op het middenveld van het Nederlands Elftal

EK voetbal

4 juli 2024, 16:12

Jan Boskamp mist Mats Wieffer, die geblesseerd moest afhaken voor het EK, op het middenveld van het Nederlands Elftal (zie video hierboven). Dat vertelt hij in Koffie met Boskamp, een online rubriek van Vandaag Inside.

"Als je Wieffer hebt, dan heb je meer duelkracht op het middenveld," legt Jan uit. "En dan heb je ook als trainer meer keus. Want nu heb je Reijnders, Schouten, Veerman; die willen allemaal graag aan de bal komen. En Wieffer is er eentje die het vuile werk opknapt. Dat bedoel ik alleen maar te zeggen."

"Maar Schouten en Reijnders doen het voortreffelijk," vindt de analist. "Maar in de halve finale krijg je een sterke tegenstander, en dan moet je kijken of dat middenveld ook sterk genoeg is." Dan krijgt Jan te horen dat Zwitserland of Engeland de tegenstander van Oranje is in de halve finale, mocht Turkije worden verslagen: "Jezus, dan gaan we naar de finale!"

Bekijk de hele aflevering van Koffie met Boskamp in de video hieronder!

Koffie met Boskamp: 'Misschien dat ik Wilfred over vier maanden vraag wanneer we weer beginnen!'
20:39
Koffie met Boskamp: 'Misschien dat ik Wilfred over vier maanden vraag wanneer we weer beginnen!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.