Terug

Volg Vandaag Inside

Jan Boskamp: 'Verwacht je nu van mij dat ik ga meeheulen met de azijnpissers?'

Internationale competities

27 mei 2024, 14:51

Jan Boskamp heeft in gesprek met Het Belang van Limburg gereageerd op de aanstaande overstap van Vincent Kompany naar Bayern München. Kompany wordt de opvolger van Thomas Tüchel.

Jan zegt over de transfer: "Schitterend, toch? Iedereen loopt nu wel te zeiken dat hij hun vijftiende keuze is. Maar ook al was hij pas de twintigste keuze, dan nog moet hij het zeker doen."

De analist wordt geconfronteerd met het feit dat het een stevige stap is van Burnley naar Bayern: "Verwacht je nu van mij dat ik ga meeheulen met de azijnpissers? Niets van. Hij gaat dat goed doen. Zijn voetbalfilosofie gaat net meer tot zijn recht komen bij Bayern omdat hij daar met veel betere spelers kan werken. Bayern wil met Kompany terug naar hun allerbeste periode onder Pep Guardiola. Als zo’n grote trainer een goed woordje voor je doet, dan wil dat toch iets zeggen."

"Kompany kennende gaat hij zich vijfdubbel plooien om Guardiola niet teleur te stellen," vervolgt hij. "Natuurlijk wordt de druk immens. Dat hoort zo bij een club als Bayern. Ze moeten kampioen worden, de beker winnen én de Champions League winnen. Anders is hun seizoen bij wijze van spreken mislukt. Maar als hij het goed doet, gaat dat succes ook afstralen op andere Belgische trainers," besluit Jan.

Bij Veronica Inside zag Jan Boskamp een doelpunt van Komany: "Die zijn ze nu nog aan het uithakken!" Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.