Terug

Volg Vandaag Inside

Wie is sneller: Saka of Van de Ven?

EK voetbal

8 juli 2024, 12:57

Micky van de Ven kreeg maandag tijdens het persmoment de vraag wie er sneller is: hij, of Engeland-aanvaller Bukayo Saka. Zie video hierboven.

"Het is altijd zuur om over jezelf te zeggen, maar als je naar de data kijkt, heb je je antwoord denk ik wel. Ik heb dit seizoen met Tottenham tegen Arsenal twee keer tegen Saka gespeeld", zei Van de Ven lachend op de vraag wie van de twee het snelste is.

"Nathan en Virgil spelen voor mij, dat zijn twee fantastische verdedigers. Ze doen het goed bij hun club en dit toernooi ook. Dan is het aan mij om dat te accepteren en als ik er in kom moet ik laten zien wat ik kan."

Op het EK doet bondscoach Ronald Koeman vaak een beroep op Van de Ven, die de vaste invaller is voor Aké. Alleen in de tweede groepswedstrijd tegen Frankrijk bleef hij de hele wedstrijd op de bank zitten. In de kwartfinale tegen Turkije (2-1) kwam de 23-jarige voormalig speler van FC Volendam ook het veld in en was hij in de slotfase met een redding net voor de lijn belangrijk.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.