Terug

Volg Vandaag Inside

Deze Oranje-spelers staan op scherp en moeten oppassen voor eventuele kwartfinale

EK voetbal

2 juli 2024, 15:04

Jerdy Schouten en Joey Veerman kunnen zich dinsdag geen kaart meer permitteren in de achtste finale van het Nederlands elftal tegen Roemenië op het EK. Bij een volgende prent missen de middenvelders van PSV een mogelijke kwartfinale tegen Oostenrijk of Turkije op de Europese eindronde in Duitsland.

Bij de Roemenen staan Razvan Marin, Marius Marin, Andrei Burca en George Puscas met een gele kaart achter hun naam 'op scherp'. Nicusor Bancu mist het duel met Oranje in de Allianz Arena van München door een schorsing. Pas na de kwartfinale worden alle kaarten die niet hebben geleid tot een schorsing kwijtgescholden.

Het duel tussen Nederland en Roemenië begint om 18.00 uur.

Noa Vahle deelde eerder in Vandaag Inside Oranje vanuit München de vermoedelijke opstelling van Oranje tegen Roemenië in de achtste finale van het EK. Bekijk het terug in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.