Terug

Volg Vandaag Inside

De ezels van Bas Nijhuis voorspellen de uitslag van Nederland - Engeland

EK voetbal

10 juli 2024, 09:48

De ezels van Bas Nijhuis hebben woensdagochtend in De 538 Ochtendshow op Radio 538 de uitslag van het EK-duel tussen het Nederlands elftal en Engeland voorspeld.

Bas vertelde eerder in De 538 Ochtendshow al hoe de voorspellingen in z'n werk gaan: "Ik zet twee emmers neer. Op één staat het Nederlands elftal en op de andere de tegenstander. Dan laten we de ezels los en gaan we kijken naar welke emmer ze toe lopen. We hebben weleens gehad dat ze met z'n drieën naar dezelfde bak liepen, en dan werd het ook nog 3-0 voor Nederland."

Woensdagochtend liet Bas zijn ezels het duel tussen Oranje en Engeland voorspellen. "Ik loop even naar achter, dan zal ik kijken of ze er al zijn. Wat is dat nou? Die hele stal is omgebouwd tot één of andere pub! Ik zie shirts hangen van Manchester United en Manchester City, ik zie fish en chips bij de deur staan... Mijn God, er staan ik weet niet hoeveel flessen bier en alcohol bij die stal! Wat is dit joh? Wat is dit?"

"Hey, good morning! Hello, wake up! Ja, daar komen ze aan. Snoopy snuffelt even bij Engeland... Nee! Hij laat Engeland links liggen. Hij gaat direct naar Nederland. Daar komt Sientje aan en die kijkt niet eens naar Engeland. Recht op het doel van Nederland af. Hij schiet bijna dat doel omver, niet normaal! En Saartje heeft helemáál geen oog voor Engeland en gaat direct op Nederland af. Dit betekent een glansrijke overwinning voor het Nederlands Elftal! Dit wordt fantastisch," besluit Bas.

Bas Nijhuis deed onlangs bij de Vandaag Inside Oranje Quiz een bijzondere onthulling: hij staat regelmatig onder de douche met Jan Boskamp. Bekijk het in de video bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.