Terug

Volg Vandaag Inside

Video: Slot luidkeels toegezongen door Liverpool-fans bij fraaie oefenzege

Buitenlands voetbal

11 aug 2024, 17:25

Arne Slot lijkt nu al razend populair te zijn bij de Liverpool-fans. De Nederlandse trainer werd tijdens het gewonnen oefenduel met Sevilla (4-1) luidkeels toegezongen door de supporters op Anfield.

Het elftal van Slot stond met de rust al 3-0 voor tegen de Spaanse topclub en dat was reden genoeg voor de supporters om de Nederlander vervolgens toe te zingen met het nummer dat voormalig Liverpool-trainer Jürgen Klopp voor hem had bedacht bij zijn afscheid, op de melodie van 'Live Is Life'. Bekijk de fantastische beelden hieronder terug!

Santiago Giménez sprak zich vorige week uit over het verschil tussen Brian Priske en Arne Slot. "De enige overeenkomst is dat ze graag aanvallen." Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Foto Arne Slot: © Cody Froggatt/News Images via ZUMA Press Wire

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.