Terug

Volg Vandaag Inside

Slot overklast Ten Hag; Liverpool in oefenduel te sterk voor Manchester United

Buitenlands voetbal

4 aug 2024, 11:22

Arne Slot heeft met Liverpool een oefenzege geboekt op Manchester United van Erik ten Hag. In het Amerikaanse Columbia won Liverpool voor 77.559 toeschouwers met 3-0.

Fabio Carvalho opende de score voor Liverpool in de tiende minuut. Curtis Jones verdubbelde de voorsprong op aangeven van Mo Salah nog in de eerste helft. Na ruim een uur zorgde Kostas Tsimikas voor de derde treffer voor de ploeg van Arne Slot.

Ryan Gravenberch begon bij Liverpool en Sepp van den Berg viel in de tweede helft in. Virgil van Dijk en Cody Gakpo deden niet mee, net als Joshua Zirkzee bij ManUnited.

Valentijn Driessen sprak zich onlangs in Vandaag Inside Oranje uit over het Nederlands getinte Manchester United onder leiding van Erik ten Hag: "Ik vind het belachelijk". Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Foto: © Greg Atkins/Cal Sport Media/Sipa USA)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.