Terug

Volg Vandaag Inside

René Hake op weg naar Manchester United: 'Hoefde niet lang na te denken om ja te zeggen'

Buitenlands voetbal

3 juli 2024, 16:36

René Hake is hard op weg naar Manchester United om de assistent-trainer te worden van Erik ten Hag. De huidige hoofdtrainer van Go Ahead Eagles wacht op dit moment op het afronden van de laatste details omtrent zijn overstap.

In gesprek met ESPN laat Hake weten dat het nog te vroeg is om hem écht te feliciteren met de overstap. "Ik heb veel felicitaties gehad, maar die zijn nog niet helemaal terecht", zegt Hake. "Het ligt in het vooruitschiet, maar het is nog niet officieel rond. Dat is uiteindelijk aan de club die mij gaat aanstellen. Het is wachten totdat alles formeel is afgerond. Je weet dat er allemaal juridische zaken moet worden nagekeken. Je moet gewoon geduld hebben, maar het kan mij niet snel genoeg gaan."

Afgelopen week werd bekend dat ook Ruud van Nistelrooy in gesprek is met met de Engelse topclub om als assistent-manager aan de slag te gaan onder Ten Hag.

Eerder werd al duidelijk dat Ten Hag ook volgend seizoen aan het roer staat bij Manchester United. Hij verlengt hoogstwaarschijnlijk deze zomer zijn contract bij The Red Devils.

Valentijn Driessen voorspelde bij Vandaag Inside dat Erik ten Hag komend seizoen niet op de bank bij Manchester United zou zitten, maar thuis. Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.