Terug

Volg Vandaag Inside

Officeel: Joshua Zirkzee tekent voor vijf jaar bij Manchester United

Buitenlands voetbal

14 juli 2024, 17:01

Spits Joshua Zirkzee vervolgt zijn carrière bij Manchester United. De Nederlandse international heeft bij de club van trainer Erik ten Hag een contract getekend tot de zomer van 2029. Dat meldt United via de officiële kanalen.

De 23-jarige Zirkzee komt over van het Italiaanse Bologna en kost de Engelse topclub naar verluidt ruim 40 miljoen euro.

Een ambitieuze Zirkzee laat weten: "Na gesprekken te hebben gevoerd met Erik ten Hag en de leiders van de club, weet ik hoe spannend de toekomst hier zal zijn en ik kan niet wachten om mijn rol te spelen in het behalen van succes voor Manchester United. Ik ben klaar voor deze volgende uitdaging, om naar een hoger niveau in mijn carrière te gaan en meer trofeeën te winnen. Het is een voorrecht om lid te worden van zo'n iconische club."

Zirkzee werd afgelopen seizoen de topscorer van Bologna FC en hielp met 11 goals en 5 assists zijn team zich te kwalificeren voor de UEFA Champions League. De 23-jarige international won eerder zes trofeeën tijdens zijn tijd bij Bayern München.

Onlangs gaf Valentijn Driessen in Vandaag Inside Oranje aan het belachelijk te vinden dat Erik ten Hag allemaal Nederlanders aantrekt bij Manchester United. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.