Terug

Volg Vandaag Inside

Memphis met uitgebreide show gepresenteerd in stadion Corinthians

Buitenlands voetbal

12 sep 2024, 08:27

Memphis Depay is met een uitgebreide show gepresenteerd in het stadion van Corinthians. De Braziliaanse club pakte rondom de bekerwedstrijd tegen Juventude uit met een lichtshow en vuurwerk. Depay sprak op het veld de uitzinnige fans toe. Hij poseerde op het veld ook met een shirt met daarop zijn nieuwe rugnummer: 94. Dat nummer verwijst naar zijn geboortejaar 1994.

Corinthians won het bekerduel met 3-1. Na afloop meldde Depay zich ook in de kleedkamer, waar hij op de foto ging met zijn ploeggenoten.

De 30-jarige Depay werd een dag eerder al door veel fans onthaald op het vliegveld van São Paulo.

Corinthians is qua fans een van de grootste clubs van Brazilië, maar is de afgelopen jaren ver verwijderd van een plek bij de topploegen. Met de Braziliaanse verdediger André Ramalho staat bij de club uit São Paulo nog een speler onder contract met een verleden bij PSV. Ramalho bepaalde tegen Juventude in blessuretijd de eindstand.

Johan Derksen was woensdagavond bij Vandaag Inside overtuigd: "Ronald Koeman roept Memphis niet meer op voor Oranje." Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Foto: AFP PHOTO / AGENCIA CORINTHIANS

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.