Terug

Volg Vandaag Inside

Tientallen fans wachten Memphis Depay op voor aankomst in São Paulo

Buitenlands voetbal

11 sep 2024, 09:59

Tientallen Corinthians-fans wachten Memphis Depay op voor zijn nachtelijke aankomst in São Paulo. De 30-jarige aanvaller gaf dinsdagavond laat Nederlandse tijd op Instagram aan dat hij met een vlucht van bijna twaalf uur van Nederland naar Brazilië "onderweg is naar huis". Dat zorgde ervoor dat groepjes fans met spandoeken Depay al zingend en dansend midden in de Braziliaanse nacht opwachten op de luchthaven, zo is te zien in filmpjes op sociale media.

De overgang van Depay naar Corinthians werd dinsdag officieel. De 98-voudig international van Oranje was transfervrij na zijn vertrek bij Atlético Madrid. Depay wordt naar verwachting snel gepresenteerd aan de vele fans van de huidige nummer 17 van Brazilië.

Corinthians is qua fans een van de grootste clubs van Brazilië, maar is de afgelopen jaren ver verwijderd van een plek bij de topploegen. Met de Braziliaanse verdediger André Ramalho staat bij de club uit São Paulo nog een speler onder contract met een verleden bij PSV.

Ronald Koeman reageerde op de persconferentie van Oranje op de overstap van Memphis naar Brazilië. Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.