Terug

Volg Vandaag Inside

'Matthijs de Ligt rijdt door na botsing; auto in beslag genomen'

'Matthijs de Ligt rijdt door na botsing; auto in beslag genomen'

Buitenlands voetbal

9 aug 2024, 15:01

Matthijs de Ligt zou volgens het Duitse Bild zijn doorgereden nadat hij een andere auto had geraakt. De politie is inmiddels een onderzoek gestart.

De Ligt zou woensdag terwijl hij op weg was naar een training een geparkeerde auto hebben geraakt, dicht bij het trainingscomplex van Bayern München. In plaats van te stoppen, zou hij zijn doorgereden.

Een ooggetuige herkende De Ligt en belde vervolgens de politie. De politie zou de auto van de Oranje-international, een Audi Q8 e-tron, hebben weggesleept en hebben beveiligd voor onderzoek. Het is de vraag of De Ligt de botsing niet heeft gemerkt of dat hij expres doorgereden.

Bild heeft de politie, Bayern München én De Ligt om een reactie gevraagd, maar geen van de partijen wil commentaar geven.

Foto: HMBxMedia/xHeikoxBecker

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.