Terug

Volg Vandaag Inside

Johan hoopt op transfer Matthijs de Ligt naar Manchester United

Buitenlands voetbal

5 juli 2024, 12:57

Johan Derksen denkt dat het verstandig zou zijn voor Manchester United om Matthijs de Ligt deze zomer aan te trekken. Volgens de besnorde analist past de 24-jarige verdediger uitstekend bij de speelstijl in de Premier League. (Zie video hierboven.)

Johan snapt de interesse van de Engelse club in de speler van FC Bayern München: "Ik begrijp best dat Manchester United hem wil hebben; hij is zo sterk in de lucht, en dat heb je echt nodig in de Premier League."

"De Ligt is toch een totaal andere voetballer dan die houthakker die daar nu achterin staat," doelt Johan op Harry Maguire. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.