Terug

Volg Vandaag Inside

'Joshua Zirkzee bereikt persoonlijk akkoord met AC Milan'

Buitenlands voetbal

10 juni 2024, 12:43

Bologna-spits Joshua Zirkzee heeft een persoonlijk akkoord bereikt met AC Milan, zo meldt het Italiaanse voetbalmedium Sportitalia.

AC Milan activeert een afkoopclausule ter waarde van €40 miljoen voor de diensten van de 23-jarige spits. Enkel persoonlijke voorwaarden en een commissie voor zijn zaakwaarnemer houden de transfer nog tegen. De Nederlander kan een contract tekenen van vijf jaar, met een salaris van vier miljoen euro per seizoen.

Zirkzee, die nog tot medio 2026 vastligt, heeft een zeer succesvol seizoen achter de rug bij Bologna. In 37 officiële duels voor de Italiaanse club was hij goed voor 12 goals en 7 assists. De club behaalde mede hierdoor voor het eerst in de clubgeschiedenis een ticket voor de Champions League.

Wim Kieft gaf onlangs in Veronica Offside aan dat hij vindt dat Zirkzee een kans verdient in het Nederlands elftal. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.