Terug

Volg Vandaag Inside

Joshua Zirkzee uitgeroepen tot talent van het jaar in de Serie A

Buitenlands voetbal

24 mei 2024, 15:15

Joshua Zirkzee (23) is uitgeroepen tot talent van het jaar in de Serie A. De Nederlandse aanvaller kwam tot nu toe 34 duels in actie in de competitie, en was daarin 11 keer trefzeker.

Zirkzee staat met Bologna op de derde plaats en is al verzekerd van Champions League-voetbal. Of hij met Bologna volgend seizoen het miljoenenbal ingaat, is nog niet bekend: verschillende Italiaanse topclubs hebben interesse in de Nederlandse spits.

Zirkzee is door bondscoach Ronald Koeman niet opgenomen in de voorselectie van het Nederlands Elftal voor het EK in Duitsland van komende zomer.

Wim Kieft is van mening dat Bologna-spits Joshua Zirkzee een kans verdient bij het Nederlands elftal, vertelde hij onlangs bij Veronica Offside. Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.