Terug

Volg Vandaag Inside

'Erik ten Hag wil met Frenkie de Jong opnieuw oude bekende naar Manchester United halen'

Buitenlands voetbal

14 aug 2024, 10:15

Manchester United heeft hun langdurige interesse in Frenkie de Jong nieuw leven ingeblazen met een bod op de Nederlandse middenvelder, zo meldt de Daily Mail. Volgens het Britse dagblad heeft de club van trainer Erik ten Hag een bod van ongeveer vijftig miljoen euro uitgebracht voor de diensten van De Jong.

Het openingsbod is door FC Barcelona afgewezen, maar volgens het Spaanse medium El Nacional staat de club open voor de verkoop van De Jong, vanwege het hoge salaris dat de oud-Ajacied in Catalonië opstrijkt.

Barcelona verkeert al geruime tijd in financiële problemen. De club heeft grote moeite om de benodigde financiering rond te krijgen. Dani Olmo van RB Leipzig werd onlangs aangetrokken, maar hij kan nog niet worden ingeschreven bij LaLiga.

Bij Manchester United zou De Jong worden herenigd met Erik ten Hag, André Onana, Matthijs de Ligt en Noussair Mazraoui.

Johan Derksen stelde onlangs bij Vandaag Inside Oranje dat Erik ten Hag met vuur speelt bij Manchester United. Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.