Terug

Volg Vandaag Inside

Dirk Kuijt na vierde nederlaag op rij met Beerschot op laatste plaats

Buitenlands voetbal

25 aug 2024, 20:23

Dirk Kuijt is in de Belgische voetbalcompetitie met Beerschot naar de laatste plaats gezakt. De Nederlandse trainer zag zijn elftal bij Standard Luik voor de vierde achtereenvolgende keer verliezen: 1-0.

Verdediger Brian Plat van Beerschot kreeg na een uur spelen een directe rode kaart. Standard Luik scoorde in de 72e minuut uit een strafschop van Soufiane Benjdida.Beerschot heeft na vijf duels 1 punt. STVV, dat gelijkspeelde tegen Union (0-0), heeft nu 2 punten.

René van der Gijp had onlangs advies voor Dirk Kuijt, nadat hij zich kritisch had uitgesproken over de Nederlandse media. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.