Terug

Volg Vandaag Inside

'PSV vraagt absolute hoofdprijs van 60 miljoen euro voor Schouten'

PSV

29 juli 2024, 14:21

Eerder vandaag werd bekend dat Jerdy Schouten in beeld is om het middenveld van Paris Saint-Germain te versterken, maar PSV laat de middenvelder niet zomaar gaan en zou de absolute hoofdprijs voor hem vragen.

Schouten staat volgens het Franse L'Équipe bij PSG tweede op de lijst om het middenveld te versterken achter João Neves van Benfica. Als de komst van Neves is afgerond, zal de Franse topclub een beslissing nemen over een extra versterking op het middenveld en staat Schouten bovenaan. Mocht de transfer van Neves niet doorgaan, zou de PSV'er sowieso kandidaat zijn.

Er is volgens het Eindhovens Dagblad nog geen officieel contact geweest tussen PSG en PSV, maar de Eindhovenaren willen Schouten niet zomaar laten gaan. Zo zouden zij maar liefst 60 miljoen euro willen hebben voor de middenvelder. Ondanks dat er wellicht onderhandelingsruimte is, gaan zij zich 'keihard' opstellen tegen PSG en andere topclubs.

Schouten staat nog tot medio 2028 onder contract bij PSV en kwam vorig jaar voor 15 miljoen euro over van het Italiaanse Bologna.

Johan Derksen ging onlangs in Vandaag Inside Oranje niet mee in lofzang voor Oranje-uitblinker Jerdy Schouten: "Blijft een eenvoudige waterdrager." Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.