Terug

Volg Vandaag Inside

‘Jerdy Schouten hoog op lijst van Paris Saint-Germain’

PSV

29 juli 2024, 13:00

Jerdy Schouten staat hoog op de lijst van Paris Saint-Germain om het middenveld te versterken, dat meldt het Franse L'Équipe maandag.

Schouten staat volgens het medium op de tweede plaats op de lijst voor het middenveld bij PSG achter João Neves van Benfica. Als de komst van Neves is afgerond en middenvelder Manuel Ugarte wordt verkocht, zal de Franse topclub een beslissing nemen over een extra versterking op het middenveld. Voetbaladviseur bij de club Luis Campos zou intern én extern al kenbaar hebben gemaakt dat Schouten dan bovenaan de lijst staat.

Schouten kende een goed seizoen bij PSV en ook tijdens het EK voetbal in Duitsland was hij een van de uitblinkers. De middenvelder heeft nog een contract tot medio 2028 bij PSV, dat hem afgelopen zomer voor ruim twaalf miljoen euro overnam van Bologna.

Johan Derksen ging onlangs in Vandaag Inside Oranje niet mee in lofzang voor Oranje-uitblinker Jerdy Schouten: "Blijft een eenvoudige waterdrager." Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.