Terug

Volg Vandaag Inside

PSV krijgt straf van KNVB: eerste uitwedstrijd zonder fans

PSV

10 juni 2024, 18:14

Landskampioen PSV mag in het nieuwe Eredivisieseizoen van de KNVB geen supporters meenemen naar de eerste uitwedstrijd. Reden is het afsteken van vuurwerk in het uitvak in Heerenveen op 25 april.

Dat duel werd in de slotfase door scheidsrechter Danny Makkelie zelfs even stilgelegd, nadat er ook vuurwerk op het veld was gegooid. PSV leidde op dat moment met 8-0. Door de vele rook was het zicht in de hoek van het stadion tijdelijk slecht.

René van der Gijp en Valentijn Driessen lieten zich onlangs uit over de Ibiza-trip van PSV vóór het duel met RKC: "Kan niet." Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.