Terug

Volg Vandaag Inside

Nieuw thuisshirt PSV duikt op in Rotterdamse winkel

PSV

5 juni 2024, 20:52

Het nieuwe thuisshirt van PSV voor het seizoen 2024-2025 lijkt uitgelekt te zijn. Supporter Ronald Verbeek kwam het shirt opeens tegen tijdens het shoppen in Rotterdam, zo vertelt hij tegen het Eindhovens Dagblad.

Verbeek zag het shirt in een winkel voor sportkleding in Rotterdam hangen en maakte er snel een foto mee. Vervolgens vroeg hij een medewerker of het PSV-shirt een echt exemplaar was, waarna de verkoper het shirt snel weghaalde, omdat het eigenlijk bedoeld was voor het derde kwartaal van dit jaar.

Bronnen aan het Eindhovens Dagblad melden dat het shirt op hoofdlijnen inderdaad zal kloppen, maar dat er op detailniveau meestal nog wel wat afwijkingen zijn. Ook hoort er nog een nummer op het shirt te staan.

PSV doet nooit mededelingen over de shirtverkoop of het proces voor de introductie. Het design van het shirt is volgens de krant ook al vaak meer dan een jaar geleden vastgelegd. Hoe het shirt nu al bij een winkel in Rotterdam terecht is gekomen, is onduidelijk.

De Veronica Offside-tafel reageerde eerder op de trip van PSV naar Ibiza, in aanloop naar het laatste competitieduel met RKC Waalwijk. Bekijk de reactie terug in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.