Terug

Volg Vandaag Inside

Officieel: PSV verkoopt Jordan Teze aan AS Monaco

Officieel: PSV verkoopt Jordan Teze aan AS Monaco

PSV

20 aug 2024, 11:46

PSV heeft de transfer van verdediger Jordan Teze naar AS Monaco bevestigd. De 24-jarige rechtsback gaat voor vijf jaar aan de slag bij de nummer 2 van Frankrijk van afgelopen seizoen, zoals hij zelf al aankondigde na zijn laatste duel voor PSV bij Heracles Almelo (1-3). "Het is voor mij de perfecte vervolgstap", laat Teze weten op de website van PSV.

Teze speelde zeventien jaar voor PSV. Eerst in de jeugdopleiding en in 2018 maakte hij zijn debuut in de hoofdmacht. De in de voorselectie van Oranje opgenomen verdediger speelde uiteindelijk 189 duels in het eerste.

"Het maakt ons trots als een zelf opgeleide speler vervolgens de kans krijgt om naar een grotere competitie te verhuizen. Jordan heeft zich de afgelopen jaren maximaal voor PSV ingezet, dus we wensen hem het beste in de Ligue 1. Wie weet komen we elkaar tegen in de Champions League", reageert directeur voetbalzaken Earnest Stewart.

Teze wilde zelf graag al eerder deze maand naar Monaco en weigerde in het eerste competitieduel met RKC Waalwijk (5-1-winst) aanvankelijk te spelen. Daar kwam hij op terug. De verdediger begon de laatste twee duels wel als reserve bij de landskampioen, maar kwam als invaller toch nog twee keer in actie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.