Terug

Volg Vandaag Inside

Teze wil transfer naar Monaco afdwingen en weigert te spelen voor PSV

PSV

9 aug 2024, 15:23

Verdediger Jordan Teze van PSV wil dit weekend niet in actie komen in de competitiewedstrijd tegen RKC Waalwijk vanwege transferperikelen. Teze wil een transfer maken naar AS Monaco.

Trainer Peter Bosz van PSV is niet te spreken over de houding van de 24-jarige verdediger. "Ik begrijp het niet. Voor mij is dit onacceptabel. Er zijn wel eens meer spelers benaderd door andere clubs. Ik heb aangegeven dat ik dit niet de juiste weg vind", zei Bosz op de persconferentie daags voor de seizoensopening tegen RKC.

Teze staat sinds vorige week in de belangstelling van het Franse AS Monaco. De ploeg die vorig seizoen op de tweede plaats eindigde in Ligue 1 achter Paris Saint-Germain heeft naar verluidt 12 miljoen euro over voor de rechtsback van PSV. De Eindhovense club gaat daar vooralsnog niet mee akkoord.

Afgelopen zondag kwam Teze wel in actie tijdens de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tegen Feyenoord, die PSV na strafschoppen verloor. De landskampioen opent zijn seizoen zaterdagavond in eigen huis tegen RKC Waalwijk.

Peter Bosz sprak zich vorige week na afloop van het verloren duel met Feyenoord om de Johan Cruijff Schaal uit over PSV. "Met dit elftal moet je van Feyenoord winnen want wij hebben betere spelers." Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.