Terug

Volg Vandaag Inside

Moet Memphis bij PSV aankloppen? Valentijn: 'Dat is beter dan over die boulevard rondjes rennen'

PSV

23 aug 2024, 19:25

Valentijn Driessen heeft eerder deze week met verbazing gekeken naar beelden van Memphis Depay, waarin de spits druk bezig is met een training in Monaco.

 "Dat is een probleem voor die jongen", begint Valentijn over Memphis in de voetbalpodcast Kick-off van De Telegraaf. "Want normaal hoor je veel spelers vragen of ze kunnen meetrainen bij een club, maar daar heb ik niks over gehoord. En het lijkt mij toch wel handig om ook bij een club te blijven meetrainen."

"Anders loop je een hele grote achterstand op", vervolgt de chef voetbal van de ochtendkrant. "Het is ondertussen zes weken geleden dat Oranje werd uitgeschakeld. En hij is natuurlijk geblesseerd afgehaakt in die laatste wedstrijd (halve finale tegen Engeland, red.). Dus ik denk dat het heel verstandig is dat hij zich gewoon bij een club meldt om mee te trainen en niet over die boulevard rondjes rent, want dat heeft heel weinig geen zin."

(Tekst gaat verder onder de video.)

Vervolgens vraagt presentator Pim Sedee of Memphis niet gewoon bij zijn oude club PSV moet aankloppen: "Ja, dat zou beter zijn dan in Monaco over de boulevard heen te rennen", reageert Valentijn, waarop Mike Verweij zich aansluit. "Vaak zie je wel dat spelers bij hun oude club bij de jeugdelftallen kunnen meetrainen. Ik denk dat hij daar meer aan heeft."

Johan Derksen vroeg zich eerder in Vandaag Inside Oranje al af of Memphis Depay ooit nog bij een nieuwe club terecht zal komen na zijn optreden bij het Nederlands elftal tijdens het EK. Bekijk het terug in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.