Terug

Volg Vandaag Inside

'Drie Europese topclubs melden zich voor Memphis Depay'

Buitenlands voetbal

20 aug 2024, 19:12

Memphis Depay is aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen begonnen zonder club. De spits geniet nog altijd van zijn transfervrije status en houdt momenteel zijn conditie op peil in Monaco. De komende dagen kunnen echter beslissend zijn, want diverse clubs hebben concrete interesse in de 30-jarige spits, zo meldt Voetbal International.

Rondom de Oranje-international worden verschillende clubs genoemd. Een avontuur in de Serie A lonkt, aangezien AS Roma momenteel het meest concreet is. Ook een Portugees avontuur behoort tot de mogelijkheden, vanwege de interesse van FC Porto. Daarnaast zou er ook belangstelling zijn van een topclub uit de Premier League.

Een terugkeer naar PSV werd genoemd als optie maar lijkt op dit moment niet aan de orde. De spits wil op zo’n hoog mogelijk niveau spelen en wees om die reden eerder al een lucratief aanbod uit de MLS af.

Onlangs reageerde Johan Derksen in Vandaag Inside Oranje op een suggestie van Dick Advocaat voor een nieuwe club voor Memphis Depay: 'Dat tempo kan hij niet bijbenen!' Bekijk de beelden bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.