Terug

Volg Vandaag Inside

Valentijn Driessen hekelt wisselbeleid Brian Priske: 'Dan vraag je om problemen!'

Feyenoord

16 sep 2024, 17:11

Valentijn Driessen spreekt zich in de Kick-off podcast van De Telegraaf kritisch uit over het wisselbeleid van Feyenoord-trainer Brian Priske in het duel met Groningen van afgelopen zaterdag (2-2).

Feyenoord heeft in het duel met Groningen voor de derde keer gelijkgespeeld in de Eredivisie. De Rotterdammers verspeelden in de laatste tien minuten hun 2-0-voorsprong en bleven vervolgens steken op 2-2.

Volgens Valentijn is dit te wijten aan het wisselbeleid van Priske. "Als je 2-0 voor staat, dan moet je het natuurlijk wel over de streep trekken. Ook als Groningen eventueel nog een kwartiertje gaat stormen, maar dat wisselbeleid leek natuurlijk nergens op. De ene na de andere spits kwam erin bij Feyenoord en als er dan nog spitsen uitgaan, maar er gingen ook middenvelders uit. Dan vraag je wel om problemen en die kreeg hij dan ook. Zeker in de omschakeling, dat mag natuurlijk niet meer gebeuren en zeker niet tegen een club die net gepromoveerd is", verzucht de journalist.

Johan Derksen sprak zich eerder ook al kritisch uit over Feyenoord-trainer Brian Priske en Ajax-trainer Francesco Farioli: "Zij voegen niks toe aan het Nederlandse voetbal!" Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.