Terug

Volg Vandaag Inside

Stengs weken uit roulatie bij Feyenoord door operatie aan knie

Feyenoord

29 aug 2024, 08:42

Feyenoord kan voorlopig niet beschikken over Calvin Stengs. De middenvelder moet zich aan zijn linkerknie laten opereren en staat meerdere weken aan de kant, meldt de Rotterdamse club.

Stengs liep de blessure aan zijn linkerknie op tijdens het duel met Sparta. "Hoewel ik er daarna in de wedstrijd geen last meer van had - en het niet dezelfde knie is waar ik eerder zwaar aan geblesseerd ben geraakt - blijkt een operatie toch noodzakelijk om hier goed van te herstellen", legt de Feyenoorder uit via social media. "Een slechter moment hiervoor kan ik bijna niet bedenken. Het seizoen is pas net begonnen en ik was ready to go. Ik ga er dan ook alles aan doen om goed en zo snel mogelijk terug te keren."

Johan Derksen sprak zich maandagavond in Vandaag Inside vol onbegrip uit over keuze van Feyenoord-trainer Brian Priske: "Zo ga je niet met een clubicoon om!" Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Foto: Marcel van Dorst/NurPhoto/Shutterstock (14644999dj)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.