Terug

Volg Vandaag Inside

'Feyenoord huurt Facundo González van Juventus'

Feyenoord

27 aug 2024, 13:36

Feyenoord gaat zich versterken met Facundo González van Juventus, dat meldt Voetbal International dinsdagmiddag. De Uruguayaanse verdediger komt op huurbasis naar De Kuip.

Feyenoord huurt de verdediger één seizoen van Juventus met een optie tot koop. Deze optie zal verplicht worden als er aan bepaalde voorwaarden wordt voldaan.

Juventus verhuurde González het afgelopen seizoen aan Sampdoria en ook dit seizoen heeft hij bij De Oude Dame geen perspectief op speeltijd. De linksbenige verdediger zal bij Feyenoord gaan fungeren als de back-up van Dávid Hancko.

Johan Derksen reageerde maandagavond in Vandaag Inside op de afgeketste transfer van Feyenoord-spits Santiago Giménez naar Nottingham Forest. "Hij maakt de fout van zijn leven!" Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Foto: Jonathan Moscrop/Sportimage/Cal Sport Media) (Cal Sport Media via AP Images)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.