Terug

Volg Vandaag Inside

Brian Priske lijkt te hinten op einde van 'huddle' bij Feyenoord

Feyenoord

Gisteren, 09:22

Brian Priske lijkt in een story op Instagram te hinten op het einde van de veelbesproken 'huddle' bij Feyenoord.

De trainer riep tot nu toe na iedere wedstrijd - winst, gelijkspel of verlies - zijn team op het veld bij elkaar, voor een korte nabespreking in een kringetje. Het leverde Priske veel kritiek op, onder andere van Johan Derksen.

Johan zei deze week bij Vandaag Inside over de 'huddle': "Dit moeten die spelers niet pikken. De Feyenoord-leiding moet ook zeggen: dit past niet in onze cultuur. Je ziet Ayase Ueda denken: wat is dit voor gelul." Ook Willem van Hanegem liet zich in zijn column voor het Algemeen Dagblad kritisch uit: "Ik zou als speler zeggen: je gaat er zelf maar staan, maar ik doe niet meer mee aan die onzin."

Op Instagram lijkt Priske nu het einde van de veelbesproken 'huddle' aan te kondigen. Hij schrijft in een story: "No more small cirlce but let's feel the big circle tomorrow. One team, full power."

Feyenoord begint donderdagavond het nieuwe seizoen in de Champions League met een thuiswedstrijd tegen Bayer Leverkusen. Het elftal van Priske trapt om 18.45 uur af tegen de Duitse landskampioen en bekerwinnaar.

Johan Derksen is van mening dat Brian Priske en Francesco Farioli niets toevoegen aan het Nederlandse voetbal. Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.